VIIHTYVYYS

Tapahtumakalenteri

Palvelut ja toiminta

Hagarossa asukkaille on tarjolla liikuntaa ja erilaista ohjelmaa, joka aktivoi heitä sekä psyykkisesti että fyysisesti. Näiden sopimukseen kuuluvien palveluiden ja aktiviteettien lisäksi tarjoamme mahdollisuuden ostaa rentouttavia lisäpalveluita. Tällaisia ovat esimerkiksi hierojan, kampaajan, jalkojenhoitajan, fysioterapeutin ja kotilääkärin palvelut, jotka ovat kaikki olleet asukkaittemme arvostamia.

Useamman kerran kuussa henkilökuntamme järjestää erilaisia aktiviteetteja. Nämä voivat olla esimerkiksi retkiä, elävää musiikkia, luentoja, askartelua, naamiaiset tai olympialaiset. Kivenheiton päässä Hagarosta sijaitsee ihastuttava Alppiruusupuisto, jossa vierailemme usein. Puistossa asukkaamme nauttivat eri vuodenajoista ja seuraavat kuinka puisto puhkeaa kukkaan joka vuosi. Säännölliset kävelyretkemme ovat erittäin kiiteltyjä.

Keittiö & ruokalista

Useimmiten tarjoamme kotiruokaa asukkaillemme. Ravintolapäivä, jolloin asukkaamme voivat tilata kolmen ruokalajin päivällisen ruokalistalta, on suosittu tapahtuma, joka järjestetään kahdesti vuodessa. Viini-illat ja elävä musiikki kuuluvat myös runsaaseen ohjelmatarjontaamme.

Ateriat tarjoillaan:
08:00 Aamiainen
12:00 Lounas
14:30 Kahvi
17:00 Päivällinen
19:30 Iltatee