TRIVSEL

Evenemangskalender

Service & Aktiviteter

På Hagaro blir invånarna erbjudna motion och olika program för att aktiveras både mentalt och fysiskt. Förutom de aktiviteter och tjänster som ingår i serviceavtalet är det även möjligt att köpa avkopplande tilläggstjänster.  Sådana är bland annat massör, frisör, fotvårdare, fysioterapeut och hemläkartjänster, vilka alla har varit uppskattade av invånarna.

Flera gånger i månaden ordnar vår personal extra aktiviteter. Det kan vara allt från utflykter och livemusik till föreläsningar, pyssel, maskerad och olympiader. Ett stenkast från Hagaro ligger den underbara rhododendronparken till vilken utflykter ordnas ofta. I parken njuter våra invånare av de olika årstiderna och får följa med hur parken vaknar till liv varje år. Våra regelbundna promenader är mycket uppskattade.

Kök & matsedel

Vanligen serveras husmanskost hos oss. Restaurangdagen, där invånarna får beställa en trerättersmiddag från en meny, är en populär aktivitet som ordnas två gånger per år. Vinkvällar och livemusik hör även till vårt gedigna programutbud.

Måltiderna serveras:
08.00 Morgonmål
12.00 Lunch
14.30 Kaffe
17.00 Middag
19:30 Kvällste