HAGARO

Hagaro on kutsuva, harmoninen ja äskettäin remontoitu hoivakoti Pohjois-Haagassa. Täällä vanhukset voivat nauttia olostaan sekä keholla että mielellä. Rauhallinen ympäristö edistää hyvinvointia. Meillä keho voi hyvin fyysisestä toiminnasta ja hyvästä ruoasta ja mieltä virkistää monipuolinen ja viihdyttävä ohjelma. Hagaro tarjoaa tunnetusti asukkailleen hopeareunuksen arkeen.

Lägg till din rubriktext här

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

VIIHTYISYYS

Palvelut ja toiminta

Hagaro on aktiivinen hoivakoti, joka tarjoaa asukkailleen laajan valikoiman erilaisia ohjelmia ja palveluita. Luova henkilökuntamme kehittää vaihtelevaa ja viihdyttävää ohjelmatoimintaa, joka lisää asukkaittemme viihtyvyyttä entisestään.

Arkipäivät kuluvat muun muassa liikunnan, tietokilpailujen, bingon ja elokuvien parissa. Toiminnassamme otamme huomioon tärkeät juhlapyhät ja kunnioitamme suomenruotsalaisia perinteitä – meillä juhlimme sekä ruotsalaisuuden päivää että Luciaa.

TILAT

Huoneemme

Hagarossa on tehty kattava remontti, joka valmistui kesäkuussa 2023. Remontin yhteydessä päivittyivät sekä yhteiset sosiaaliset tilat kuin asukkaiden omatkin huoneet. Kokonaisuus on tyylipuhdas ja kutsuva.

Hagaron päärakennuksessa on 27 kappaletta noin 20 m² yksiöitä ja 8 kappaletta noin 33 m² kaksiota. Lisärakennuksessa on noin 35 m² asuntoja, joissa on keittokomero ja parveke. Jokainen asukas saa sisustaa huoneensa oman makunsa mukaan ja tehdä ympäristöstänsä sekä omanlaisensa että viihtyisän – juuri sellaisen kuin hän itse haluaa.

VIIHTYISYYS

Keittiö & ruokalista

Hagarossa tarjoamme perinteistä ja ravinteikasta ruokaa, asukkaittemme tarpeet ovat korkein prioriteettimme. Keittäjämme valmistaa ammattitaitoisen tiiminsä kanssa ruoan paikan päällä. Ruokalistalla on useimmin kotiruokaa.

Järjestämme säännöllisesti erilaisia tilaisuuksia ja huomioimme juhlapyhät. Tällöin ruokalistallamme näkyy kulloinkin ajankohtainen ohjelmisto.

Ota yhteyttä meihin, jos haluat lisätietoa toiminnastamme tai tiloistamme!